Företagskort - res i jobbet

Res kostnadseffektivt och bekvämt i tjänsten! Genom vårt Företagskort för företag, myndigheter, kommuner, Region Örebro län och andra organisationer blir tjänsteresandet:

 

  • enkelt och smidigt
  • prisvärt och flexibelt
  • miljövänligt och hälsosamt
  • effektivt och avkopplande

 

Omsätt företagets miljöpolicy i praktisk handling och välj oss som ett miljövänligare alternativ för tjänsteresorna. Kollektivt resande hjälper till att minska CO2-utsläppen. 

 

Unna också alla anställda en effektiv och avkopplande stund på bussen. På resan kan de i lugn och ro förbereda sina möten, ta en tupplur eller prata med sitt ressällskap.

 

Med Företagskortet kan alla på arbetsplatsen resa obegränsat i hela länet med våra bussar. Företagskortet gäller även för resor med Tåg i Bergslagen inom Örebro län. Inget förköp av biljetter eller annan hantering är nödvändig. Företagskortet är opersonligt och kan användas av alla på företaget. Ju fler kort ni har, desto större flexibilitet. En gång per månad får ni en specificerad faktura på alla resor, inga andra avgifter tillkommer. Flera resenärer kan resa på ett och samma kort.

 

Frågor om Företagskort?

Har du frågor eller vill veta mer om Företagskortet kan du skicka ett mejl till foretag@lanstrafiken.se eller kontakta vår Kundservice.

Beställning av Företagskort

Gör din intresseanmälan till Företagskortet genom att fylla i formuläret. Vi kontaktar dig så fort vi kan så att ni snabbt kan komma igång med ert smarta, bekväma och enkla kollektiva resande med buss. Anmäl gärna att ni vill ha flera kort om ni är många som reser i tjänsten. 

 

Fält som är märkta med obligatorisk måste fyllas i för att du ska kunna skicka in din intresseanmälan. Här kan du läsa mer om hur Länstrafiken hanterar dina personuppgifter.

 

      

Godkänna personuppgifter (Obligatorisk)