Om oss

Region Örebro län är Regional kollektivtrafikmyndighet i Örebro län och har ansvar för all kollektivtrafik inom länet. All busstrafik bedrivs inom varumärket Länstrafiken Örebro. Inom Regionen är det nämnden för samhällsbyggnad som har rollen som kollektivtrafikmyndighet. För planering och utveckling av trafiken ansvarar område Trafik & samhällsplanering inom förvaltningen Regional utveckling.

 

Region Örebro län är också delägare i de regionala tågbolagen Tåg i Bergslagen och Mälardalstrafik AB. Planeringssamverkan kring den regionala tågtrafiken i Mälardalen hanteras i första hand genom Mälardalstrafik AB (MÄLAB) och Tåg i Bergslagen (TiB), där frågor om planering, trafikering, marknadsföring, färdbevis och strategisk utveckling hanteras.

 

Önskar du komma i kontakt med personal på Länstrafiken? Kontakta Kundservice och beskriv ärendet så guidar de dig vidare till rätt person.

 

Kontaktuppgifter till vår Kundservice hittar du via den här länken

 

Besöks- och postadress

 

Besöksadress:

Länstrafikens Kundcenter 
Resecentrum Örebro
Ö:a Bangatan 1, Örebro

 

Postadress:

Länstrafiken Örebro

Region Örebro län
Box 1613

701 16 Örebro

 

Om denna webbplats

Denna webbplats är navet i vår information till dig som resenär. Här hittar du all information du behöver för att resa med oss. Du kan till exempel söka busstider för din resa och hitta det bästa biljettalternativet för just dig. Du kan också köpa biljetter eller hitta ditt närmaste försäljningsställe. 

 

Om du är intresserad av information kring färdtjänst, riksfärdtjänst och sjukresor hittar du det under Serviceresor här på sidan.