Till innehåll på sidan
Problem med vår app

Just nu har vi tillfälliga problem med vår app. Vi arbetar på att lösa problemet. 

Fältet kan inte vara tomt
Andra har också sökt på

På grund av vägarbete är hållplats Skytteparken och Skebäcks Vårdcentral på linje 22 avstängda från den 8 augusti till oktober.
Resenärer med turer som går till Naturens Hus hänvisas till Wadköpingsvägen. Resenärer med turer som går till Skebäcks Vårdcentral hänvisas till Slussgatan.

Påverkar trafik på linje

Mer trafikinformation

 • Hållplats Hagagatan avstängd

  -

  7, 8 och 78 trafikerar inte hållplats Hagagatan på grund av husbyggnation. Hållplats Hagagatan är avstängd fram till våren 2023. Resenärer hänvisas till hållplats Trumpetaregatan.

 • Hållplats Almbro i riktning mot Örebro avstängd

  -

  Linje 825, 807 trafikerar inte hållplats Almbro i riktning mot Örebro på grund av vägarbete på Rv 51. Resenärer med linje 807 hänvisas till hållplats Gällersta Kyrka. Resenärer med linje 825 hänvisas till hållplats Almbro skola.


 • Hållplats Björkrisvägen och Brickebackens Centrum avstängda

  -

  Linje 2, 3 trafikerar inte Björkrisvägen och Brickebackens Centrum och leds om via Gällerstavägen på grund av byggnationen av BRT i Brickebacken. Avstängningen pågår till november . Resenärer hänvisas till hållplats Granrisvägen på Saxonsväg och Barkvägen.

 • Hållplats Termikgatan avstängd

  -

  På grund av ett vägarbete är hållplats Termikgatan på linje 6 är avstängd till slutet av september.
  Resenärer hänvisas till hållplats Karlsdalsallén alt. Fatbursgatan.

 • Avstängda hållplatser i Grythyttan

  -

  På grund av höstmarknaden är hållplats Mellanvägen, Kåkstan, Torget och Prästgatan avstängda den 3e oktober.
  Resenärer hänvisas till hållplats Måltidens hus och Närkesgatan.

 • Stängd hållplats

  -

  Stängd hållplats

 • Hållplats Tybblelundsvägen avstängd

  -

  På grund av ett vägarbete är hållplats Tybblelundsvägen på linje 9 avstängd från måndagen den 19 september till den 7 oktober.

  Resenärer hänvisas till hållplats Fakultetsgatan alt. Tärnvägen.

 • Linje 7 trafikerar ej Kornellvägen och Skottvägen

  -

  På grund av ett vägarbete stängs hållplats Kornellvägen av. Hållplats Skottvägen trafikeras av linje 8, och flyttas cirka 100 meter österut. Linje 7 leds om enligt orange markering ovan. Resenärer hänvisas till Karosserigatan, Tujavägen, och de tillfälliga hållplatserna på gamla hållplats Bettorpsgatan och Bäckvägen. Avstängningen gäller från 19 september till och med 27 september.

 • Hållplats Skottvägen tillfälligt flyttad

  -

  På grund av vägarbete är hållplats Skottvägen tillfälligt flyttad cirka 100 meter österut. Hållplatsen trafikeras endast av linje 8. Den tillfälliga hållplatsen gäller från 19 september till och med 27 september.

 • Tåg 8168 Mjölby - Örebro C inställt

  -

  Tåg 8168 Mjölby - Örebro C inställt till och med 6/11 på grund av personalbrist. Vi hänvisar till nästa resealternativ.

 • Avstängda hållplatser i Karlskoga

  -

  På grund av höstmarknaden kommer linje 51 och 52 ledas om via Centrumleden den 1a oktober. Detta innebär att hållplats Värmlandsvägen, Centralplan, Folkets hus, Alfred Nobels torg och Katrinedalsgatan är avstängda. Resenärer hänvisas till hållplats Centrumleden, som
  kommer angöras av linje 51 och 52.

 • Vivalla centrum och Poesigatan avstängda

  -

  På grund av ett arbete vid Vivalla centrum är hållplats Poesigatan och Vivalla centrum avstängda från kl. 04:00 den 5e oktober till kl. 04:00 den 6e oktober. Resenärer hänvisas till hållplats Vivallaringen.

 • Tåg 724 inställt

  -

  Stockholm Cityterminalen - Hallsbergs resecentrum kl. 10:14 inställd på grund av leverantör. För mer information kontakta SJ.

 • Tåg 8104 inställt

  -

  Hallsbergs resecentrum - Gävle C kl. 12:42 inställd på grund av leverantör. Busss ersätter, för mer information kontakta SJ.