Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

För att möta ditt behov som arbetspendlare kör vi skytteltrafik mellan Karlskoga busstation och några av de största arbetsplatserna i Karlskoga.

Avgångstiderna för Arbetsskytteln är anpassade efter bussar som kommer in från Degerfors, Kristinehamn eller Karlstad. Den hämtar dig vid Karlskoga busstation mellan klockan 06.30 - 08.30 helgfri måndag - fredag. Arbetsskytteln upphör den 9 juli 2021. Mer information om det finns längre ner på sidan. 

Arbetsskytteln väntar in dig som reser med linje 500 från Örebro. Den hämtar dig som ska vidare mot Björkborn vid hållplats Rosendal norra.

Skytteln kör tillbaka från arbetsplatserna till Karlskoga busstation på eftermiddagen. Den kommer då att matcha bussarna som avgår mellan 16.00-17.00 på eftermiddagen. 

Tiderna mellan den första och sista hållplatsen är flexibla. Hållplatser och arbetsplatser som Arbetsskytteln kör till/från är:

Karlskoga busstation - Avgår varje halvtimme mellan kl. 07.00-08.30. Sista avgången går 08.00.

Centrumleden - Stannar vid den vanliga hållplatsen så att du som resenär har nära till arbetsplatser i centrum.

Rosendal södra, Karlskoga  - Stannar på parkeringen innan porten till Bofors industriområde.

Rosendal norra, Karlskoga - Stannar vid infarten till Arbetsförmedlingen. Den hämtar upp dig som reser från Örebro och som ska vidare upp mot Björkborn.

Nobelverken porten (Centralvägen) - Stannar vid porten till Björkborn industriområde.

Kontorsvägen - Stannar vid entrén till företaget Eurenco.

Björkbornsvägen - Stannar vid parkeringen till företaget Recipharm.

 

Arbetsskytteln avvecklas under hösten 2021

Inom projektet Flextrafik har Karlskoga kommun finansierat en arbetsskyttel. Under projekttiden har arbetsskytteln erbjudit trafik mellan Karlskoga busstation och större arbetsplatser där det har saknats linjetrafik. På grund av ekonomiska skäl läggs den ner under hösten 2021.

Karta över hållplatserna och mer information om Arbetsskytteln finns på Karlskoga kommuns webbplats.