Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt
Andra har också sökt på

Det finns flera olika sätt att söka busstider. Vi rekommenderar dig att söka din resa via Planera din resa här på webben eller via appen.

Du kan hitta avgångstider för bussen på följande sätt:

Väljer du att ladda ner eller skriva ut en tidtabell är det bra om du regelbundet kollar att den fortfarande är aktuell. Vid eventuella justeringar byter vi ut tidtabellerna som finns att ladda ner på vår webb, men vi skickar inte automatiskt ut nya till de som laddar ner den.

Snabbast restid visas först vid resesökningar

När du söker en resa via Planera din resa eller via appen visas den snabbaste resvägen först oavsett trafikslag. Det kan förekomma att visa andra avgångar inte visas i resultatlistan.

Det innebär att om du exempelvis söker en resa mellan Örebro Resecentrum och Hallsberg Resecentrum visas tågavgångar i första hand. Detta då restiden för tåg är kortare än för buss. Vill du se enbart avgångstiderna för bussen så kan du välja att filtrera bort tågavgångar och göra om sökningen.

Tidtabell vid busshållplatser

Flera av våra hållplatser har tidtabeller uppsatta antingen i hållplatskuren eller på hållplatsstolpen. I dessa tidtabeller hittar du avgångstiderna från just den hållplatsen.

För att det ska finnas en tidtabell vid en hållplats behöver hållplatsen användas av fler än 10 påstigande resenärer per dag. Har en hållplats färre antal påstigande resenärer per dag så finns det ingen tidtabell uppsatt.

Om en hållplats finns i närheten av en skola, en vårdcentral eller ett sjukhus kan det finnas en tidtabell uppsatt även om antalet resenärer är färre än 10.