Skytteltrafik i Karlskoga

För att möta arbetspendlarnas behov kör vi skytteltrafik mellan Karlskoga busstation och några av de största arbetsplatserna inom industrin i Karlskoga. 

 

Avgångstiderna för Arbetsskytteln är anpassade efter bussar som kommer in från Degerfors, Kristinehamn och Karlstad till Karlskoga busstation mellan klockan 06.30 - 08.30 på morgonen. Tiderna mellan den första och sista hållplatsen är flexibla, dock kommer Arbetsskytteln att vänta in dig som reser med linje 500 från Örebro vid hållplats Rosendal norra och som ska vidare mot Björkborn. Arbetsskytteln kör tillbaka från arbetsplatserna till Karlskoga busstation för att matcha bussarna som avgår mellan 16.00-17.00 på eftermiddagen. 

 

Avgångstider för arbetsskytteln hittar du genom att söka efter tidtabellen för Linje 204 - Arbetsskyttel i reseplaneraren på startsidan.

 

Hållplatser och arbetsplatser som trafikeras av Arbetsskytteln:

  • Karlskoga busstation - Arbetsskytteln avgår varje halvtimme mellan 07.00-08.30 sista turen går 08.00.
  • Centrumleden - Arbetsskytteln stannar vid befintlig hållplats så att du som resenär har nära till arbetsplatser i centrum.
  • Rosendal södra, Karlskoga  - Arbetsskytteln stannar på grusparkeringen innan porten till Bofors industriområde.
  • Rosendal norra, Karlskoga -  Arbetsskytteln stannar vid infarten till Arbetsförmedlingen, samt hämtar upp dig som reser från Örebro som kliver av från linje 500 och ska vidare upp mot Björkborn.
  • Nobelverken porten (Centralvägen) - Arbetsskytteln stannar vid porten till Björkborn industriområde.
  • Kontorsvägen - Arbetsskytteln stannar vid entrén till företaget Eurenco.
  • Björkbornsvägen - Arbetsskytteln stannar vid grusparkeringen till företaget Recipharm.

 

Karta över hållplatserna och mer information om Arbetsskytteln finns på Karlskoga kommuns webbplats.