Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Tips! Två barn reser kostnadsfritt upp till 7 år med betalande resenär.

Våra prisgrupper

Sommaren är här, och med den kommer möjligheter till äventyr, avkoppling och oförglömliga minnen. Vad är bättre än att låta någon annan ta hand om resan medan du slappnar av och njuter?

Med våra bussar och tåg är det enkelt och bekvämt att nå sommarens mest eftertraktade destinationer – från soliga badstränder och vänträffar till inspirerande konstutställningar och spännande utflyktsmål. Vi tar dig till badet, vännerna, Open Art och utflykten – allt du behöver göra är hoppa ombord och låt oss göra denna sommar till den bästa någonsin.

Och det blir ännu bättre!

Res mycket i 24 timmar - nu till ett ännu bättre pris!

Med vår giltighetstid på 24 timmar kan du resa obegränsat under ett helt dygn. Utforska staden och dess omgivningar utan att behöva tänka på att köpa nya biljetter för varje resa. Kanske startar du dagen med ett morgondopp, fortsätter med en lunch i parken med vänner, besöker Open Art på eftermiddagen och avslutar med en mysig kvällsutflykt. Allt detta och mer därtill är möjligt med en enda biljett. 

I januari 2024 justerade vi priserna för giltigheten 24 timmar. Det innebär att det nu är än mer prisvärt att välja en variant på 24 timmar, jämfört med att köpa flera enkelbiljetter under samma period. 

Alla periodbiljetter med en giltighet på 24 timmar går att köpa bland annat i vår app för buss och tåg. Köper du biljetten i appen aktiveras den direkt vid köptillfället och gäller i 24 timmar från köptidpunkten. Sista resan måste påbörjas innan giltighetstiden har gått ut, men kan avslutas efter giltighetstiden har gått ut.

Ladda ner vår app

Område & Biljett Vuxen 20+ Giltighetstid
Tätort Örebro
24 timmar 60 kr 24 timmar
Kommun Karlskoga
24 timmar 60 kr 24 timmar
Tätort Lindesberg
24 timmar 60 kr 24 timmar
Ett område
24 timmar 80 kr 24 timmar
Två områden
24 timmar 94 kr 24 timmar
Län
24 timmar 108 kr 24 timmar

Information om våra prisgrupper

LT och OpenArt