Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt
Andra har också sökt på

En nyhet kommande veckor är att vi kan visa dig beräknad avgångstid på nästan all trafik i länet. Undantaget är regionbussarna i Nora och Hällefors. Där väntar vi på ett nytt trafikavtal som ska tecknas i december.

Detta har tidigare varit möjligt enbart för stadstrafiken i Örebro och på vissa regionbussar. Informationen visas i appen och på digitala skärmar vid hållplats. Vi arbetar även med att kunna publicera beräknad avgångstid för länets trafik på vår webbplats. Målet är att lansera detta i slutet på året.

Sedan tidigare kan vi även visa planerade trafikförändringar. Till exempel vid större gatuarbeten eller andra avstängningar som påverkar bussens körväg. Under kommande veckor arbetar vi med att kunna visa när trafiken inte går som planerat – exempelvis när bussen ställs in med kort varsel eller när en hållplats behöver stängas av. Även detta i appen, på digitala skärmar vid hållplats samt på vår webbplats. 

Vill du veta mer om hur vi arbetar för att förbättra informationen till resenärer, tveka inte att höra av dig till vår Kundservice.

Fler nyheter