Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Se din Flexbuss i appen Serviceresan

Från 17/6 ser du Flexbussen i Serviceresan. Vi ringer inte längre upp dig innan.

I dag, när du har beställt en resa med Flextrafiken i Karlskoga, får du besked om en ungefärlig hämtningstid direkt när du beställer din resa. Tiden kan ändras om vi behöver hämta upp fler resenärer. Du blir därför uppringd 15 minuter innan bussen beräknas vara hos dig.

Av säkerhetsskäl behöver vi ta bort tjänsten som ringer upp dig 15 minuter innan planerad upphämtning. Vi kommer därför inte längre ringa upp dig för att informera om att Flexbussen börjar närma sig. Tjänsten för uppringning försvinner från 17 juni.

Vi rekommenderar i stället att du använder appen Serviceresan för att se Flexbussens position på kartan. Tio minuter innan din planerade upphämtning kan du se var Flexbussen är på kartan och följa den medan den är på väg till dig. Det ger dig en mer korrekt bild av när Flexbussen kommer till dig än den tidigare tjänsten. Det ger dig också större möjlighet att planera din tid och undvika onödig väntetid. 

Ladda ner appen Serviceresan för Iphone

Ladda ner appen Serviceresan för Android

Kontakta Karlskoga kommun om du har frågor kring Flextrafiken. Har du frågor kring att beställa eller vill beställa en resa, kan du kontakta vår Beställningscentral.

Kontakta Karlskoga kommun

Kontaktuppgifter till Beställningscentralen

Telefonnummer: 0771 – 92 00 00 

Lämna en synpunkt på din Serviceresa

Besöksadress: Eklundavägen 1, Örebro

Postadress: Serviceresor, Region Örebro län, Box 1613, 701 16 Örebro

Fler nyheter