Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Nu införs den digitala vårdbiljetten på alla Folktandvårdens kliniker. Digital vårdbiljett är ett projekt i samarbete mellan Länstrafiken och Folktandvården.

Den digitala vårdbiljetten gör det enklare för dig som inte fått en papperskallelse i brevlådan, att åka kostnadsfritt till och från ditt besök.
För dig som inte kan ta emot en digital vårdbiljett fungerar fortfarande papperskallelsen som giltigt färdbevis på bussen till besöket. På vägen hem fungerar besökskvittot som färdbevis.

Så här går det till
Du får ett sms från Folktandvården när Vårdbiljetten finns att hämta i Länstrafikens app. Hämta biljetten via den länk du får i ditt sms. Sms:et kommer senast 4 timmar innan det bokade besöket och biljetten gäller samma dag som besöket. Om du är under 20 år kan en medföljande vårdnadshavare resa kostnadsfritt på samma biljett som dig. 
När du har klickat på länken i sms:et öppnas appen. För att hämta din Vårdbiljett tryck på den gröna knappen Hämta biljett.

Eftersom vi har stängda framdörrar kan du som resenär just nu inte scanna din Vårdbiljett ombord. Din biljett är dock giltig att resa med och uppvisas i samband med en eventuell kontroll.

Läs mer om hur den Digitala vårdbiljetten fungerar

Fler nyheter