Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Folkhälsomyndigheten rekommenderar resenärer att använda munskydd i kollektivtrafiken. Rådet gäller från och med 7 januari 2021.

Du som är född 2004 eller tidigare och som åker kollektivtrafik på vardagar mellan klockan 07:00-09:00 och 16:00-18:00 bör bära munskydd. 

Munskyddet behöver du ta på innan du kliver på bussen och ta av det när du klivit av. Använt munskydd kastas i papperskorgen efter du gått av. Finns det ingen papperskorg kan du ta med det hem och slänga i hushållssoporna.

Har du glömt munskydd?

För dig som har glömt att ta med eget munskydd finns det att hämta hos vår Kundservice mot uppvisande av giltigt färdbevis. Munskydd finns så långt lagret räcker. 

Det är du som resenär som ansvarar för att ha munskydd under avsedda tider. Viktigast är fortfarande att hålla avstånd. Tillsammans bidrar vi till en tryggare resa.

Klicka här för att se hur du använder engångsmunskydd 

Läs mer om Folkhälsomyndighetens ytterligare åtgärder för att bromsa smitta och skydda hälsan här

 

Fler nyheter