Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

OpenArt Partner 2024-2025

Vi har inlett partnerskap med OpenArt - Skandinaviens största konstutställning.

Vi är stolta över att vara partner till OpenArt för andra gången i rad. OpenArt är en konstutställning i Örebro som pågår från 15 juni till 8 september. Under denna period fylls staden med konst från hela världen. Utställningen är gratis och lockar besökare från hela världen.

OpenArt 2024

Nionde upplagan av OpenArt i Örebro

Detta är den nionde upplagan av OpenArt. Utställningen hålls vartannat år i Örebro och är mycket uppskattad. OpenArt bjuder på konst av hög kvalitet som inspirerar och skapar nya tankar och samtal. Evenemanget strävar efter att vara klimatsmart och hållbart.

Vi delar OpenArts värderingar och är glada att vara partner igen. Vårt mål är att uppmuntra hållbart resande med kollektivtrafik till OpenArt och andra besöksmål i Örebro län under sommaren.

Skapa konst med oss i sommar

Vill du veta hur framtidens stad kan se ut om fler reser med buss och tåg? Vi bjuder in barn och unga till en workshop där vi skapar en hållbar framtid genom konst.

Datum: Tisdag 2 juli
Tid: Kl. 13–15
Plats: OpenArts Skaparverkstad, Järntorget, Örebro

Din konst kan bli en del av en sommarutställning på vårt Kundcenter vid Örebro resecentrum. Om du vill, kan du också ta med ditt verk hem. Vi ser fram emot att se din vision av framtidens stad!

Workshop - Skapa framtidens drömstad med Länstrafiken

 

Fler nyheter