Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Nu släpper Folkhälsomyndigheten på restriktionerna gällande avstånd och undvikande av trängsel i kollektivtrafik. Det betyder att vi äntligen får välkomna våra resenärer tillbaka till en mer normal vardag. Vilket vi är väldigt glada för.

Om du inte har åkt med oss på ett tag eller är ny kollektivtrafiksresenär så vill vi nu välkomna dig tillbaka med några små nyheter.

Nedan kan du se de förändringar som införts under pandemin som du behöver känna till när du reser med oss.

*Stängda framdörrar: på de flesta av våra bussar kommer du att, fram till 3 november 2021, gå ombord där bak. Det innebär också förändrade rutiner för biljettköp. Läs mer om hur du köper biljett ombord när framdörren är stängd. Endast bussar tillhörande bussdepån i Nora har öppna framdörrar just nu.

*Förändrade betalningsmöjligheter: nu kan du köpa periodbiljetter i appen. Läs mer förändringar för periodbiljetter. 

*Nya områden för periodbiljetter: för att du ska kunna resa enkelt och flexibelt med oss har vi infört områden för periodbiljetterna. Det betyder att du numera köper det eller de geografiska områden som du önskar passerar under resan. Läs mer om dem nya områdena här.

Res för halva priset

Ett annat tips till dig som reser ofta med oss är att du, under vissa tider, kan åka buss och tåg för halva priset. Vår lågprisbiljett passar dig som kan åka tider då få andra reser. Läs mer om biljetten lågpris här. 

Snart kommer det också att finnas en periodbiljett anpassad för dig som vill fortsätta att jobba både hemifrån då och då.

Fortsätt håll utkik på den här sidan! Vi uppdaterar löpande information rörande nyheter och förändringar.

Här kan du ladda ner appen

Fler nyheter