Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Biljetten för Område E+F passar dig som reser inom Laxå kommun och Askersunds kommun och Karlskoga kommun och Degerfors kommun.

Den passar både dig som reser mellan flera platser inom Lekeberg, Kumla och Hallsbergs kommun och Karlskoga och Degerfors kommun, samt dig som reser mellan två bestämda platser.

Giltighet: 24 timmar, 72 timmar, Flex 10/40 eller 30 dagar. 

Geografisk giltighet: Gäller för resa med stads- och regionbuss inom hela Kommun Karlskoga och Degerfors kommun. Gäller för regionbuss inom Laxå och Askersunds kommun. Gäller för resa med Värmlandstrafiks linje 403 till Storfors, linje 500 och 503 till Kristinehamn, stadstrafik i Kristinehamn samt Värmlandstrafiks tåg mellan Degerfors och Kristinehamn. Gäller även Värmlandstrafiks linjer inom Karlskoga kommun.

Pris: Giltighet Flex 10/40 och 30 dagar kan du köpa för vuxen eller ungdom. Väljer du 24 timmar eller 72 timmar kan du också köpa biljetten för familj. Du hittar priserna i vår prisguide här.

Bor du nära en områdesgräns

För dig som bor nära en områdesgräns och reser över gränsen kan det vara möjligt att ha en periodbiljett med endast ett område. Sök fram din resa i reseplaneraren och klicka på biljett för att se vilket eller vilka områden som behövs för din resa.