Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Biljetten för Område D+F passar dig som reser inom Lekeberg, Kumla och Hallsbergs kommun och Karlskoga kommun och Degerfors kommun.

Den passar både dig som reser mellan flera platser inom Lekeberg, Kumla och Hallsbergs kommun och Karlskoga och Degerfors kommun, samt dig som reser mellan två bestämda platser. 

Giltighetstid: 24 timmar, 7 dagar eller 30 dagar. Gäller hela dygnet måndag - söndag och helgdagar.

Geografisk giltighet: Gäller för resa med stads- och regionbuss och SJ-Regional tåg (endast 30 dagar) samt Tåg i Bergslagen inom Lekeberg, Kumla och Hallsbergs kommun. Gäller för resa med stads- och regionbuss inom hela Kommun Karlskoga och Degerfors kommun. Gäller för resa med Värmlandstrafiks linje 403 till Storfors, linje 500 och 503 till Kristinehamn, stadstrafik i Kristinehamn samt Värmlandstrafiks tåg mellan Degerfors och Kristinehamn. Gäller även Värmlandstrafiks linjer inom Karlskoga kommun.

Pris: Giltigheten på 7 och 30 dagar kan du köpa för vuxen eller ungdom. Väljer du 24 timmar kan du också köpa biljetten för familj. Du hittar priserna i vår prisguide här.

Bor du nära en områdesgräns

För dig som bor nära en områdesgräns och reser över gränsen kan det vara möjligt att ha en periodbiljett med endast ett område. Sök fram din resa i reseplaneraren och klicka på biljett för att se vilket eller vilka områden som behövs för din resa.