Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Biljetten för Område D+E passar dig som reser inom Lekeberg, Kumla och Hallsbergs kommun och Laxå och Askersunds kommun.

Den passar både dig som reser mellan flera platser inom Lekeberg, Kumla och Hallsbergs kommun och Laxå och Askersunds kommun, samt mellan två bestämda platser. 

Giltighetstid: 24 timmar, 7 dagar eller 30 dagar. Gäller hela dygnet måndag - söndag och helgdagar.

Geografisk giltighet: Gäller för resa med stads- och regionbuss och SJ-Regional tåg (endast 30 dagar) samt Tåg i Bergslagen inom Lekebergs kommun, Kumla kommun, Hallsbergs kommun, Laxå kommun och Askersunds kommun. 

Pris: Giltigheten på 7 och 30 dagar kan du köpa för vuxen eller ungdom. Väljer du 24 timmar kan du också köpa biljetten för familj. Du hittar priserna i vår prisguide här.

Bor du nära en områdesgräns

Det kan finnas en möjlighet för dig som bor nära en områdesgräns att du endast har möjlighet att välja ett område. Sök din resa mellan de hållplatserna som är aktuella för dig att resa med och se om din hållplats gränsar till ett annat område.