Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Biljetten för Område B+C passar dig som reser inom Lindesbergs kommun och Nora kommun samt Örebro kommun.

Den passar både dig som reser mellan flera platser i Lindesbergs kommun och Nora kommun och Örebro kommun, samt dig som reser mellan två bestämda platser. 

Giltighet: 24 timmar, 72 timmar, Flex 10/40 eller 30 dagar. 

Geografisk giltighet: Gäller för resa med regionbuss och Tåg i Bergslagen inom Lindesbergs kommun och med giltighet tätort Lindesberg. Gäller även i Nora kommun, samt Örebro kommun. Gäller för resa med Länstrafiken Örebros linje 351 över länsgräns till Arboga, linje 321 till Götlunda och linje 722 till Läppe, samt Tåg i Bergslagen till Skinnskatteberg. Gäller för resa med regionbuss i Örebro kommun, samt med giltighet i tätort Örebro.

Pris: Giltighet Flex 10/40 och 30 dagar kan du köpa för vuxen eller ungdom. Väljer du 24 timmar eller 72 timmar kan du också köpa biljetten för familj. Du hittar priserna i vår prisguide här.

Bor du nära en områdesgräns

Det kan finnas en möjlighet för dig som bor nära en områdesgräns att du endast har möjlighet att välja ett område. Sök din resa mellan de hållplatserna som är aktuella för dig att resa med och se om din hållplats gränsar till ett annat område.