Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Biljetten för Område B passar dig som reser inom Lindesbergs kommun och Nora kommun. Den passar både dig som reser mellan flera platser i Lindesbergs kommun och Nora kommun och dig som reser mellan två bestämda platser.

Giltighetstid: 24 timmar, 7 dagar och 30 dagar. Gäller hela dygnet måndag - söndag och helgdagar.

Geografisk giltighet: Gäller för resa med regionbuss och Tåg i Bergslagen inom Lindesbergs kommun och Nora kommun, samt med giltighet i tätort Lindesberg. Gäller för resa med Länstrafiken Örebros linje 351 över länsgräns till Arboga samt Tåg i Bergslagen till Skinnskatteberg. 

Pris: Giltigheten på 7 och 30 dagar kan du köpa för vuxen eller ungdom. Väljer du 24 timmar kan du också välja biljetten för familj. Du hittar priserna i vår prisguide här.

Bor du nära en områdesgräns?

För dig som bor nära en områdesgräns och reser över gränsen kan det vara möjligt att ha en periodbiljett med endast ett område. Sök fram din resa i reseplaneraren och klicka på biljett för att se vilket eller vilka områden som behövs för din resa.