Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Biljetten för Område A passar dig som reser inom Ljusnarsbergs kommun och Hällefors kommun. Den passar både dig som reser mellan flera platser i Ljusnarsbergs kommun och Hällefors kommun och dig som reser mellan två bestämda platser.

Giltighetstid: 24 timmar, 7 dagar, 30 dagar. Gäller hela dygnet måndag - söndag och helgdagar.

Geografisk giltighet: Gäller för resa med regionbuss och Tåg i Bergslagen inom hela Ljusnarsbergs kommun och Hällefors kommun, samt över länsgräns till Grängesberg med Länstrafiken Örebros linje 361. Gäller för resa med Värmlandstrafiks linje 407 över länsgräns till Filipstad, samt Tåg i Bergslagen till Ludvika.

Pris: Giltigheten på 7 och 30 dagar kan du köpa för vuxen eller ungdom. Väljer du 24 timmar kan du också välja biljetten för familj. Du hittar priserna i vår prisguide här.

Bor du nära en områdesgräns?

Det kan finnas en möjlighet för dig som bor nära en områdesgräns att du endast har möjlighet att välja ett område. Sök din resa mellan de hållplatserna som är aktuella för dig att resa med och se om din hållplats gränsar till ett annat område.