Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

1-2 zoner passar dig som reser regelbundet, mer än 3 gånger i veckan, och mellan två specifika orter i länet. Om sträckan är mellan en eller två zoner kan du köpa en periodbiljett med giltighet för endast dessa zoner inom vald sträcka.

För att kunna köpa biljetten får din sträcka inte överstiga 2 zoner. Geografiskt är två zoner omkring 6 km. Sök fram önskad sträcka i reseplaneraren för att få veta om din resa är möjlig att köpa som 1-2 zoner.

Giltighet: Finns för Flex 10/40 och 30 dagar. Gäller hela trafikdygnet måndag – söndag och helgdagar.

Geografisk giltighet: Gäller för resa med regiontrafik (buss och tåg) mellan två bestämda orter i länet och stadsbuss om det finns i anslutning till sträckan.  Du kan köpa 1-2 zoner inom hela Örebro län och utanför länsgräns till samma orter som Länsbiljetten gäller. Du ska kunna visa upp kvitto om du reser över länsgräns. 

Pris: Finns för vuxen eller ungdom. Priset för en Pendlarbiljett har ett fast pris. Önskar du veta priset för 1-2 zoner kan du använda vår reseplanerare här på webbplatsen. Sök fram önskad sträcka i reseplaneraren så hittar du priset för just den sträckan. Du kan också ta kontakt med vår Kundservice, fråga ett försäljningsombud, fråga föraren ombord på bussen eller söka fram det i vår webbshop.