Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Om du har tillstånd för att använda färdtjänst och bor i Karlskoga, Lindesberg eller Örebro, men kan resa med bussen ibland så har vi kortet för dig: Färdtjänstbevis.

Ett Färdtjänstbevis ger dig möjlighet att resa med bussarna inom din stad för samma pris som en ungdom gör med reskassa. Priserna hittar du i vår prisguide

Har du tillstånd för färdtjänst i Örebro län, men kan resa med buss om du får hjälp av en ledsagare? Då kan din ledsagare resa kostnadsfritt tillsammans med dig om du har ett Ledsagarbevis. Ett Ledsagarbevis kombinerat med vårdkallelse eller kvitto från vårdbesöket är dock inte möjligt som ett giltigt färdbevis för ledsagaren under en sjukresa med kollektivtrafik.

Du kan ansöka om nya färdtjänstbevis och ledsagarbevis direkt här på vår webbplats. Du kan också anmäla borttappade och beställa ersättningskort här på webbplatsen.