Biljetterbjudanden

Här hittar du information om våra aktuella biljetterbjudanden.

 

Sommarerbjudande med Länsbiljett

Sommarerbjudandet med Länsbiljetten är inte längre aktuellt. Sista försäljningsdag var 19 juli 2019. För dig som redan tagit del av sommarerbjudandet kan du fortsätta resa på biljetten till och med den 18 augusti 2019. Är du nyfiken på hur du kan använda din köpta Länsbiljett så kan du hitta information om det via den här länken. 

 

Återköp - Har du ångrat dig och vill genomföra ett återköp så är det möjligt. Hur du ska göra beror på när du vill göra återköpet. Mer information om återköp av sommarerbjudandet har vi samlat via den här länken. 

 

Har du köpt Länsbiljetten i appen så är den enhetsbunden - Biljetten är enhetsbunden och länkad till det användarnamn i appen som genomfört köpet. När biljetten laddats upp på en smartphone är den är låst till enheten i ungefär 24h. Exakt tid anges i appen. Det går därför inte att använda biljetten i flera smartphones samtidigt. För att dela biljetten till annan person, med annan smartphone, behöver du logga ut ur appen, vänta 24 h och sedan logga in med ditt användarnamn i den nya enheten.