Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Enkelbiljett passar dig som reser då och då, färre än 3 gånger i veckan. Den passar också dig som tillfälligt vill resa en annan sträcka än den du har som periodbiljett.

Enkelbiljetten köper du billigast som förköp via appen, med reskassa ombord på bussen eller hos ett av våra ombud. 

Giltighetstid: Med stads-, region- och expressbuss inom Örebro, Lindesberg och Karlskoga gäller enkelbiljetter för obegränsat resande i 1 timme. Enkelbiljetter på linje 10 och linje 780 gäller i 1 timme.

Enkelbiljetter i regiontrafik gäller för enkelresor. Det kan göras ett övergångsavdrag vid vidare resa eller vid återresa med regionbuss. Om du ska resa med byte mellan region- och eller expressbussar, rekommenderar vi dig att köpa hela sträckan på första bussen. Då får du det bästa priset.

Geografisk giltighet: Stadsbuss, regionbuss och tåg inom Örebro län samt resa med buss över länsgräns. Vid resa med tåg gäller endast betalning med reskassa.
Inom Örebro går det inte att resa med regionbuss om hållplatsen trafikeras av stadsbussarna, med vissa undantag. För mer information om vilka undantag, sök din resa i Reseplaneraren. Inom Karlskoga kan du däremot resa med både regionbuss och stadsbuss.

Resa över länsgräns med enkelbiljett

Med denna biljett kan du resa över länsgräns till följande orter:

  • Arboga med linje 351
  • Grängesberg med linje 361
  • Götlunda med linje 321
  • Läppe med linje 722
Ändrad den

Pris: Finns att köpa för vuxen, ungdom, familj. Två barn under 7 år reser kostnadsfritt med betalande resenär. Priser för enkelbiljetter med regionbuss får du enklast genom att söka fram aktuell resa i reseplaneraren här på webbplatsen eller genom att ta kontakt med vår Kundservice. Du kan också fråga ett försäljningsombud eller föraren ombord på bussen. De enkelbiljetter som har ett fast pris hittar du i vår prisguide. Väljer du att använda vår app hittar du priser direkt i den.