Till innehåll på sidan
Fältet kan inte vara tomt

Vill du köpa en periodbiljett för 30 dagar?

Köp den i vår webbshop!

I vår webbshop kan du ladda ditt Resekort med periodbiljetter och reskassa. Genom att registrera ditt Resekort får du också borttappat-garanti.

I vår webbshop kan du ladda våra periodbiljetter och också reskassa. För att ladda ditt Resekort via webbshopen behöver du ha ett Resekort sedan tidigare och du behöver skapa ett användarkonto. Du kan också se ditt aktuella saldo och spärra ditt Resekort. För att se saldot på ditt Resekort behöver du logga in i vår Webbshop. När du har loggat in i Webbshopen hittar du saldot på första sidan.

Vår webbshop hittar här och om du klickar på ikonen för webbshop högst upp till höger på webbplatsen. 

Eftersom tjänsten för hela webbshopen ligger på UL så kan det ibland hända att du som kund hamnar på deras sida istället för på Länstrafikens. Felet åtgärdas enkelt genom att du rensar cookies och cashminnet på den webbläsare som du använder. När du sedan laddar om sidan kommer du återigen tillbaka till Länstrafikens sida.

Karta över våra områden

Här nedan ser du vår översiktskarta över de nya områdena A till F. I listan ser du sträckorna och vilka områden de passerar. Kartan är till för dig som ska köpa en periodbiljett. Du kan även söka efter önskad sträcka i vår app, i reseplaneraren eller via kartan på webbplatsen.

karta över områden

Borttappat-garanti

När du skapat användarkontot kan du välja att registrera ditt Resekort. Genom att registrera ditt Resekort i webbshopen får du borttappat-garanti. Det innebär att du får ett nytt Resekort utan extra kostnad om du skulle tappa bort det. Det nya Resekortet kommer att vara laddat med de biljetter och den reskassa som du hade på ditt gamla Resekort. Läs mer om hur du går tillväga om du tappat bort ett Resekort här.

Bra att veta om vår webbshop
  • Ladda i god tid

    När du köper periodbiljetter eller laddar din reskassa i webbshopen så dröjer det några timmar innan ditt Resekort uppdateras med köpet. Vi rekommenderar därför att du utför köp och laddningar i webbshopen före kl 18.00 dagen innan du ska resa.

    Det tar ungefär ett dygn från att du laddat ditt Resekort ombord på bussen tills att den laddade summan med reskassa syns i totalsaldot i webbshopen. Under tiden kan du se dina senaste laddningar, tillsammans med andra köp under köphistoriken eller korthistoriken.

  • Bortglömt användarnamn eller lösenord

    Tappat bort lösenordet till ditt konto för webbshopen? Klicka på länken, fyll i den mejladress du använt vid registrering av kontot. Därefter skickas ett nytt lösenord till den mejladressen.

    Jag har glömt mitt lösenord