Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt
Andra har även sökt på

Har du frågor, funderingar, synpunkter eller behöver hjälp - Kontakta oss!

Kundservice 0771 - 55 30 00
Beställningscentralen 0771 - 92 00 00
Anpassad skolskjuts 019 - 17 50 17
Skriv till oss lt.orebro@lanstrafiken.se

Alla kontaktuppgifter Kundservice >

I vår app kan du köpa biljetter och hitta busstider.

Ladda ner appen nu

Just nu är det inte möjligt att köpa biljetter ombord.

Läs mer om förändringen

Du kan ladda reskassa och köpa period- och enkelbiljetter ombord på bussen. Köper du en enkelbiljett ombord på bussen med bankkort betalar du ett ombordpris. Det är ett högre pris jämfört med ett köp i appen eller hos ett försäljningsombud.

Vi har kontantfritt på våra bussar. Alla köp ombord på bussen måste genomföras med bankkort eller med reskassa. Du kan köpa alla våra enkel- och periodbiljetter ombord på bussen.

Vi ser gärna att du, om möjligt, förköper din biljett eller laddar på ditt Resekort innan du kliver på bussen. Detta för att minska tiden det tar för bussen vid varje hållplats och på så vis minimera risken för förseningar.  

Använd perrongvalidator för resa med tåg

Ska du resa med en periodbiljett på tåg ska du registrera din biljett i de gula perrongvalidatorerna som finns utplacerade vid de olika stationerna.

I de gula perrongvalidatorerna går det också att köpa enkelbiljetter för resa med tåg, om du använder vår reskassa som betalning. Följ instruktionerna vid perrongvalidatorn.

Visa alltid upp ditt Resekort med giltig biljett för personalen ombord på tåget.