Till innehåll på sidan
Påverkan på vår trafik

På grund av Coronaviruset påverkas både vår busstrafik och Serviceresor. Du kan tillsvidare inte köpa biljetter ombord på bussen hos föraren.

Läs mer om hur busstrafiken påverkas här.

Läs mer om hur Serviceresor påverkas här.

Läs mer om hur Gruppresor för skolverksamheter och skolskjuts påverkas här.

Det förekommer indragna turer med våra bussar och information om dessa hittar du på vår samlingssida för trafikinformation.

Fältet kan inte vara tomt

Du kan smidigt köpa enkelbiljetter och periodbiljetter i vår app. Om du väljer att köpa din enkelbiljett via appen får du ett rabatterat pris jämfört med om du köper en enkelbiljett ombord på bussen med bankkort.

I vår app kan du köpa följande biljetter:

Priset för enkelbiljetter via appen är till ett förköpspris, vilket är ett rabatterat pris jämfört med om du skulle köpa biljetten ombord. Läs mer om hur du genomför köp i appen

Väljer du att köpa Tätortsbiljetten eller biljetten för Områden A till F med en giltighet om 7 dagar så måste du först skapa ett användarkonto.

Oavsett vilken biljett du väljer att köpa via appen så aktiveras den direkt vid köpet. Köp din biljett precis innan du kliver ombord på bussen. Biljetten är giltig i vald giltighetstid med start från köptillfället.

Betala din biljett

Du har flera betalsätt att välja på i vår app. Du kan i lugn och ro förbereda dig genom att välja lämpligt betalsätt innan du ska resa och du kan när som helst byta till ett annat betalsätt. De betalsätt vi erbjuder via appen är:

  • Swish
  • Betalkort
  • Köp via Klarna
    • Betala inom 14 dagar
    • Betala senare - fakturaavgift tillkommer

Läs igenom köpvillkoren innan du genomför köp i appen.