Aktuellt

 • Tidtabellsskifte den 14 december

  Söndag den 14 december är det tidtabellsskifte för tåg och busstrafik i länet. Bussarnas tidtabeller finns nu tillgängliga här på hemsidan. I Appen kommer tidtabellerna att bli tillgängliga några dagar innan 14 december, detta för att undvika missförstånd i ditt resande. Klicka på länken för att läsa mer om de förändringar som sker.

 • Samråd inför upphandling

  Inbjudan och information gällande samråd inför upphandling.

 • Tilldelningsbeslut är meddelat Transportörer för Serviceresor och annan anropsstyrd trafik i Sörmland

  Idag har tilldelningsbeslut gått iväg till de företag som lämnat in anbud att få köra Serviceresor och annan anropsstyrd trafik så som färdtjänst och sjukresor i Sörmland. För att ta del av pressmeddelandet inklusive tilldelningsbeslut och utvärderingsrapport, var god klicka på länken. 

  En länk till förfrågningsunderlagen för färdtjänst, skjukresor, skolskjuts och allmän anropsstyrd kollektivtrafik finns här: Här hittar du länk till underlagen.

 • Nya hållplatslägen vid Resecentrum i Strängnäs

  Med start måndag 3 november kommer det fortsatta arbetet med ett nytt Resecentrum att fortsätta. Flera hållplatslägen påverkas och har fått nya platser att avgå ifrån. (klicka på länken för mer information samt en karta)

 • Hållplats Nyköpingshus och Bagaregatan i Nyköping dras in

  Med anledning av fastighetsbygget på tomten vid Kungsgatan/Brunnsgatan i Nyköping, samt arbetet med vatten och avloppsledningar på Kungsgatan dras hållplatserna Bagaregatan och Nyköpingshus in tillfälligt från den 11 september i ca 1 år.

 • Regionens tågsatsning är nu beslutad

  Utvecklingen av den regionala tågtrafiken i Östra Sverige är nu även formellt beslutad i och med att samtliga beslutsinstanser hanterat frågorna. 

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Mobil-banner

Kort-banner

E-shop-banner