Besök vårt kundforum om du har några frågor

 

Aktuellt

 • Bli en av våra mest lysande resenärer i höst - använd reflex

  Att du syns i höst- och vintermörkret är viktigt för oss. Vi vill därför passa på att tipsa dig om att bära reflex. Från v. 41 kan du få en reflex från oss ombord på bussen, hos vårat Kundcenter eller vid ditt närmsta ombud. Reflexerna delas ut i ett begränsat antal, och vi reserverar oss för att de kan ta slut tidigare.

 • Vägarbeten i Örebro orsakar förseningar

  Det pågår många vägarbeten inom Örebro stad. När ett vägarbete påverkar vår busstrafik så informerar vi om det under rubriken Trafikinformation här på startsidan. Det kan handla om exempelvis en ändrad linjesträckning eller avstängda hållplatser.

   

  Det kan hända att våra bussar kan köra vanlig linjesträckning genom ett vägbygge, men ändå bli försenade då vägarbeten ofta orsakar köer i trafiken. Idag pågår det mycket vägbyggen inom Örebro stad. Det tillsammans med mycket annan trafik gör att många av våra bussar blir försenade.

   

  Om du blir mer än 20 minuter sen till din slutdestination så har du möjlighet att använda dig av vår Förseningsersättning. Mer om den och ansökningsblankett hittar du via den här länken.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Företagskort