Aktuellt

 • Studentlivsmässan 30-31 augusti

  Vi kommer att finnas på plats under Studentlivsmässan 30-31 augusti på Örebro Universitet. Besök oss i vår monter och få information, tips och råd om hur du enklast reser med Länstrafiken! Vi kommer att finnas på plats 30-31 augusti mellan kl. 10-13 båda dagarna.

  Passa också gärna på att delta i den tävling som kommer att pågå hos oss under Studentlivsmässan. Mer information får du av oss på plats.

 • Wifi linje 500

  Från 29 augusti kommer det finnas Wifi på de bussar som kör linje 500. Anledningen till att det inte finns direkt från när förändringarna i den västra länsdelen genomförs den 14 augusti är att det är lång leveranstid på de modem som ska användas.

 • Tekniska problem med läsning av Gymnasiekortet vid biljettmaskiner på perrongerna

  De gula biljettmaskinerna på tågperrongerna har för närvarande tekniska problem med att läsa av Gymnasiekortet. Reser du med ett Gymnasiekort ska du göra som vanligt vid resa. Trots att det lyser rött i biljettmaskinen så har din resa registrerats som giltig.

 • Lång handläggningstid hos Serviceresor

  Handläggningstiden för ärenden hos Färdtjänstutredarna är i vanliga fall 4-6 veckor. För tillfället har vi däremot en längre handläggningstid än vanligt, vilket innebär att beslut i olika utredningar dröjer. Vi arbetar aktivt med olika åtgärder för att korta ner handläggningstiden. 

 • Problem med prisinformationen i reseplaneraren

  Det kan förekomma fel priser om man söker i reseplaneraren vad en resa kostar, men vi jobbar med att försöka hitta felet så snabbt det bara går.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

E-shop-banner

Kort-banner