Aktuellt

 • Öppettider i Påsk vid Resecentrum, Örebro

  Skärtorsdag 7.00-18.00, Långfredag 11.00-17.00, Påskafton och Påskdagen stängt, Annandag Påsk 11.00-17.00

 • Påskstängt vid kontoret, Drottninggatan 27, Örebro

  Länstrafikens kontor har påskstängt långfredagen, påskafton, påskdagen och annandag påsk. Kunder hänvisas till Resecentrum, (vid centralen  Örebro) där det är öppet flera av påskens dagar. Se ovan.

 • Bussgatan i Nora öppnar igen från tisdag 15 april

  Från tisdag är det fritt fram att köra på bussgatan i Nora. Tidigare i veckan har gatan varit avstängd men nu kommer bussarna angöra samtliga hållplatser som tidigare enligt tidtabellen.

 • Hållplatsen Berggatan (Örebro) dras in från 13 april

  Hållplatsen Berggatan som trafikeras av linje 8, dras in från 13 april. Anledningen är säkerhetsskäl då det inte finns bra ståyta eller övergång vid hållplatsen. Vi rekommenderar våra resande med linje 8 att använda hållplats Honolulugatan.

 • Förtydligande på Linje 5 från Adolfsberg!

  De tryckta tabellerna är delade vid hållplats Slottet, därför framgår det inte att det är 10-minuterstrafik mellan kl.14.00-15.00 från hållplats Backahallen vardagar. Eftersom det är stort antal resande vid Tullängsskolan är det viktigt att veta att det finns ett stort utbud av bussar vid den tiden.

 • Hållplats Vallgatan öppnas helger även för stadsbussresenärer

  Från lördag den 22 februari stannar linje 721 vid hållplatsen Vallgatan för att ta med de resenärer som annars endast åker med stadsbussen. OBS! - gäller bara på lördagar, söndagar och helgdagar. Anledningen till ändringen är att det nya linjenätet på stadstrafiken i Örebro inte har hållplatsen som helgtrafik därför erbjuds resenärer att åka med 721.

 • Feltryck i nya länstidtabellen

  En fel avgångstid finns i den nya länstidtabellen för linje 522 från Garphyttan, måndag-fredag, här är den justerade tabellen för linje 522.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Mobil-banner

Kort-banner

E-shop-banner