Besök oss på Lindedagen

Aktuellt

 • Valborg - Helgtrafik och ändrade öppettider

  Under valborgshelgen är det lite ändringar i vår busstrafik och våra öppettider för Kundservice. Vi kör enligt söndagstidtabell både 30 april och 1 maj. Generell information kring helgtrafik finns via denna länk.

   

  Det kan förekomma vissa justeringar i tidtabellerna på grund av valborgsmässofiranden. Det kan du läsa mer om under trafikinformation.

   

  Vår Kundservice nås via telefon mellan kl. 8-20 både den 30/4 och 1/5, medan vårt Kundcenter (Östra Bangatan 1, Örebro) har öppet kl. 10-17 båda dagarna. Om du kontaktar oss via Facebook, Twitter, kundforumet eller mejl så kommer vi att hantera ditt ärende den 2/5.

 • Möt oss på Lindedagen 10 maj

  Den 10 maj finns vi på plats kl. 16-20 i Lindesberg för att möta våra resenärer och diskutera pendlingsmöjligheter till/från Lindesberg. Vi finns dels i Oscarsparken (LindeMässan) och också på parkeringen vid vårdcentralen.

  Välkommen att besöka oss, delta i vår tävling som är exklusiv för besökarna på Lindedagen och låt barnen bli ansiktsmålade!

  Mer information finns på Lindedagens webbplats som du hittar här.

 • Dags att deklarera - Prisguide

  Snart är det dags att deklarera och vi har gjort en prisguide för dig som är i behov av att veta priser för 2016. I vårt kundforum finns priset för de vanligaste Pendlarbiljetterna och också de fasta priserna på våra periodbiljetter. I forumet kan du också fråga oss om priset för just din Pendlarbiljett.

  Prisguide för 2016 finns i kundforumet

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Personlig tidtabell

Företagskort