Aktuellt

 • AKUT AVSTÄNGNING = Rudbecksgatans ramp västerut fr 18.30 idag torsdag!!

  Rudbecksgatans ramp västerut stängs av akut idag 24/4 kl 18.30
  Rampen från Drottninggatan mot Konserthuset kommer att vara avstängd idag mellan kl. 18.30 – 04.00 p.g.a ett akut vägarbete.
      Linjerna 2 och 3 angör inte hållplats Trädgårdsgatan och Våghustorget i riktning mot Lundby/Nyponlunden. Vi hänvisar resenärer till Behrn Arena eller Konserthuset.
      Linjerna 513 och 522 i riktning mot Örebro kan inte angöra hållplats Olof Palmes torg. Resenärer hänvisas att gå av vid Kungsplan eller Konserthuset.
      Linjerna 721 och 727 i riktning mot Örebro kan inte angöra Våghustorget. Resenärer på linje 721 kan gå av vid hållplats Trädgårdsgatan där bussen gör ett extra stopp under tiden som vägarbetet pågår.
  Resenärer på linje 727 hänvisas att gå av vid Trädgårdsgatan eller Konserthuset.
  OBS!
  Landsortsbussarna som startar i Örebro berörs ej. De kör ordinarie körväg. Även linjerna 2 och 3 i riktning mot Brickebacken kör ordinarie körväg.

 • Lågtrafikkort införs på prov i sommar

  Från 15 juni kommer ett Lågtrafikkort att införas på prov för att gälla under kl 09-00-15.00 och efter 18.00 samt alla tider på helger. Marknadsföring  kommer att ske inom kort. Vill du redan nu veta mer går det bra att läsa pressmeddelandet som utgått.

 • Busstrafiken kör under Valborgshelgen som...

  Valborgsmässoafton (30/4) körs som vanlig vardag
  Torsdag 1/5 körs som söndagstrafik

 • Valborgsmässofirande vid Slottet, onsdag 30 april

  Fr.o.m kl 19.00 och resten av trafikdygnet, kommer Storgatan-Drottninggatan att vara avstängda för all busstrafik mellan Järnvägsgatan och Rudbecksgatan p.g.a Valborgsmässofirandet vid slottet.

 • Öppettid, 1 maj på Resecentrum, Örebro

  Vi har öppet på Resecentrum, torsdag 1 maj, mellan kl 11.00-17.00. Länstrafikens huvudkontor på Drottninggatan 27 håller stängt 1 maj.

 • Hållplatsen Berggatan (Örebro) dras in från 13 april

  Hållplatsen Berggatan som trafikeras av linje 8, dras in från 13 april. Anledningen är säkerhetsskäl då det inte finns bra ståyta eller övergång vid hållplatsen. Vi rekommenderar våra resande med linje 8 att använda hållplats Honolulugatan.

 • Förtydligande på Linje 5 från Adolfsberg!

  De tryckta tabellerna är delade vid hållplats Slottet, därför framgår det inte att det är 10-minuterstrafik mellan kl.14.00-15.00 från hållplats Backahallen vardagar. Eftersom det är stort antal resande vid Tullängsskolan är det viktigt att veta att det finns ett stort utbud av bussar vid den tiden.

 • Hållplats Vallgatan öppnas helger även för stadsbussresenärer

  För tillfället stannar linje 721 vid hållplatsen Vallgatan för att ta med de resenärer som annars endast åker med stadsbussen men bara  lördagar, söndagar och helgdagar. (Anledningen till ändringen är att det nya linjenätet på stadstrafiken i Örebro inte har hållplatsen som helgtrafik därför erbjuds resenärer att åka med 721).
  Från 28 april stannar 721 på samtliga tider och dagar för av- och påstigande.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Mobil-banner

Kort-banner

E-shop-banner