Besök vårt kundforum om du har några frågor

 

Aktuellt

 • Överenskommelse för skolskjuts Lekeberg

  Representanter för Region Örebro län/Länstrafiken och Lekebergs kommun har kommit överens om att avsluta planeringssamarbetet kring skolskjutsarna. I överenskommelsen ingår en omplanering för samtliga skolskjutsberättigade elever i kommunen. Mer om överenskommelsen kan du läsa här. 

 • Nya bankkortsterminaler möjliggör kontaktlös betalning

  Vi installerar nya bankkortsterminaler som stödjer kontaktlösa betalningar med bankkort eller smarttelefon. För att betala biljetten ombord behöver du bara hålla ditt bankkort eller smarttelefon mot sidan av bankkortsterminalen. I slutet av november ska funktionen finnas på alla våra bussar i länet. Denna uppgradering gör den enklare att betala för dig som inte redan förköpt din resa via ombud, appen eller webshopen och behöver betala biljetten på bussen.

 • Ny information om skolskjuts i Lekeberg

  Elever som behöver skolskjuts utifrån särskilda skäl och fått ansökan beviljad från Lekebergs kommun kommer med start från vecka 45 eller snarast därefter att få skolskjuts. Vårdnadshavare kommer att få information i denna vecka eller nästa vecka om hur elevens resa är planerad. En total omplanering av skolskjutsen i Lekeberg kommer också att ske och vår ambition är att resorna utifrån den nya planeringen ska komma igång till skolstart för vårterminen 2018. Mer om skolskjuts i Lekeberg kan du läsa via den här länken

 • Behöver du resa med riksfärdtjänst i jul?

  Ansök senast den 17 november. Fyll i och skriv ut ansökningsblanketten här, eller få den hemskickad till dig genom att ringa 0771-55 30 00.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Företagskort