Aktuellt

 • 31 oktober byter vi biljettsystem!

  Vi kommer att byta ut nuvarande biljettsystem. I fortsättningen kommer vi att ha ett Resekort i stället för flera olika, t.ex Pendlarpluskort och ett värdekort ( f.d rabattkort). Inom kort kommer vi att lägga upp korta filmer som visar hur det ska gå till med olika moment, men redan nu finns lite information här. En viktig detalj under oktober är att - om du löser ett periodkort ex Pendlarpluskort - spar kvittot! Du åker på det och kvittot till perioden tar slut även när vi bytt systemet.

 • Kundtjänst på Drottninggatan 27, Örebro har stängt

  Vi kommer att satsa på att göra Kundservice vid Resecentrum (Örebro) större och mer lättillgänglig för våra kunder. SJs gamla lokal kommer att övertas av Länstrafiken. Inför kommande byte av biljettsystem (vecka 44) kommer lokalen att öppnas för byte av busskort. I början av nästa år, (preliminärt) kommer lokalen byggas om till en permanent lösning som inhyser vår Kundservice. Länstrafikens nuvarande Kundservice vid Resecentrum är öppen som vanligt tillsvidare.

 • Förseningar för linje 9 och 20 p.g.a. vägarbete på Södra Grev Rosengatan

  Räkna med att det kan bli små förseningar för linje 9 och 20 som går på Södra Grev Rosengatan förbi USÖ, under vecka 36 börjar dom att spränga och gräva i gatan. Vid sprängning kommer trafiken att stoppas några minuter.

 • Vi har slutat att trycka tidtabeller men du blir inte utan information

  Varje år trycker vi nästan 200.000 st vilket är en stor belastning på miljön. Vi går nu över till hösttidtabell i digital form, i samband med tidtabellerna för Karlskoga, Lindesberg och Örebro.

  Du kan få svar på när bussarna går på flera sätt: genom appen, webben www.lanstrafiken.se hållplatsen (där det brukar finnas tidtabell uppsatt) eller hos kundservice, 0771-22 40 00. Det nya sättet att få en egen tidtabell med just den/de linjer som just du använder är ett annat sätt som införs nu. På webbens högra sida ser du var du kan"klicka" för att komma till formuläret.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Mobil-banner

Kort-banner

E-shop-banner