Aktuellt

 • Nya tidtabeller från 14 december

  Här finns nu de nya tidtabellerna som börjar gälla från 14 december, Stadstrafiken Örebro, Karlskoga, Lindesberg samt Regiontrafiken Örebro län.

  Nu kan du beställa din personliga tidtabell, klicka i rutan till höger.

 • Systemförvaltare Länstrafiken

  Länstrafiken är en förvaltning inom Örebro läns landsting som ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län. Nu söker vi en systemförvaltare, läs mer om tjänsten här.

 • Biljettautomaterna tas ur bruk

  Våra 38 biljettautomater som står vid hållplatserna i Örebro stad kommer att tas ur bruk fr.o.m. 1 december i år. Använd gärna istället vår App som du laddar ner från App Store, Google Play eller Windows Phone Marketplace, där kan du både köpa biljett och få information om din resa.

 • Alternativt utseende på våra Resekort

  Åtgången av våra Resekort har varit större än vad vi beräknat. Detta innebär att vi börjat använda Resekort med orange färg. Dessa Resekort har samma funktion som de ”blå” kort som det informerats om tidigare.
  Här kan du läsa mera om vårt Resekort, information här

 • Gymnasiekorten gäller året ut

  Gymnasiekorten ska inte bytas ut, i samband med att Länstrafiken byter biljettsystem. Kortet tillsammans med giltighetskortsbeviset gäller som färdbevis till året ut.

 • Ombyggnation vid Konserthuset på Fabriksgatan

  Ombyggnation av Konserthuset har startat och beräknas pågå till hösten 2015. Detta kommer att störa busstrafiken då gatan blir enfilig att köra på.
  För att minska trängseln vid hållplats Konserthuset kommer linjerna 513 och 524 inte att trafikera denna hållplats fr.o.m. 6 oktober. Resenärer med dessa linjer hänvisas till Olof Palmes torg.

 • Kundtjänst på Drottninggatan 27, Örebro har stängt

  Vi kommer att satsa på att göra Kundservice vid Resecentrum (Örebro) större och mer lättillgänglig för våra kunder. SJs gamla lokal kommer att övertas av Länstrafiken. Under våren 2015 kommer lokalen byggas om till en permanent lösning som inhyser vår Kundservice. Länstrafikens nuvarande Kundservice vid Resecentrum är öppen som vanligt tillsvidare.

 • Så här får du tillgång till din egen personliga tidtabell

  Nu kan du få svar på när bussarna går på flera sätt: dels genom appen, webben www.lanstrafiken.se, vid hållplatsen (där det brukar finnas tidtabell uppsatt) eller hos kundservice, 0771-22 40 00. Det nya sättet att få en egen tidtabell med just den/de linjer som just du använder är ett annat sätt som vi har infört. På webbens högra sida ser du var du kan"klicka" för att komma till formuläret.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Mobil-banner

Kort-banner

E-shop-banner