Aktuellt

 • Webbshopen stängs mellan 12:00-14:00 den 31 mars

  Vi kommer att göra en uppgradering av biljettsystemet varför det inte går att göra några köp på webbshopen mellan 12:00-14:00 den 31 mars.

 • Så kör bussarna under påskhelgen

  2/4 Skärtorsdagen körs som torsdag
  3/4 Långfredag körs som söndag
  4/4 Påskafton körs som lördag
  5/4 Påskdagen körs som söndag
  6/4 Annandag påsk körs som söndag

 • Öppettider på resecentrum under påsken

  Skärtorsdag öppet mellan 07,00-20,00
  Långfredag, Påskdagen, Påskafton, Påskdagen och Annandag påsk, öppet mellan 10,00-17,00

 • Vi ökar säkerheten för köp i webbshopen

  När du handlar i vår webbshop vill vi att du ska känna dig säker därför införs 3D Secure. Hur du gör finns i texten för vår webbshop.

 • SMS-biljetten har försvunnit men med appen kan du köpa en mobilbiljett

  SMS-biljetten har försvunnit men du kan använda appen istället. Via appen kan du betala med mobilbiljett på både stads- och landsbygdsbussarna.

 • Trafikstörningar vid USÖ-området

  Arbetet vid USÖ för att ge plats åt huset med högspecialiserad sjukvård kommer att innebära en del trafikstörningar i området. Inga förändringar i busstrafikens linjenät kommer att ske till att börja med. Mer om vad som händer finns i nedanstående länkar.
  http://www.regionorebrolan.se/sv/Om-landstinget/Press/Pressmeddelanden/Pressmeddelanden-2015/2015-02-16/

  http://www.regionorebrolan.se/H-huset

 • Trygghetstelefon "en vän i luren" finns i Örebro

  Om du känner dig otrygg när du är utomhus sent på kvällar och nätter kan du ringa Trygghetstelefonen på nummer 019-21 31 00, eller om du är teckenspråkig kan du chatta med dem via Skype (trygghetstelefonen.orebro). Trygghetstelefonen erbjuder ”en vän i luren” tills du har kommit fram till den plats du ska till, eller någonstans där du känner dig trygg. OBS det är inget larmnummer, vid en akut situation ska du ringa 112. Mer om  servicen finns att läsa här http://tryggaorebro.se/trygghetstelefonen/

 • Du har väl inte glömt att det finns en borttappatgaranti?

  Som en påminnelse om att man får borttappat-garanti när man laddar kortet via webbshopen har vi skickat ut ett pressmeddelande idag. Du kan ta del av innehållet genom länken här. 

 • Så här får du tillgång till din egen personliga tidtabell

  Nu kan du få svar på när bussarna går på flera sätt: dels genom appen, webben www.lanstrafiken.se, vid hållplatsen (där det brukar finnas tidtabell uppsatt) eller hos kundservice, 0771-55 30 00. Det nya sättet att få en egen tidtabell med just den/de linjer som just du använder är ett annat sätt som vi har infört. På webbens högra sida ser du var du kan"klicka" för att komma till formuläret.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

E-shop-banner

Mobil-banner

Kort-banner