Aktuellt

 • Uppdaterad tidtabell för linje 522, 525 och 527

  Vi har uppdaterat tidtabeller för linje 522 och 527. Förändringarna träder i kraft från 14 augusti 2017. I de nya tidtabellerna finns kompletterande morgonturer in mot Örebro.

  Vi har också uppdaterat tidtabellen för linje 525 som börjar gälla från 14 augusti 2017. Två av avgångarna fanns inte med i den förra tidtabellen, men det är nu justerat. Det rör sig om en avgång från Fjugesta, Sannabadet kl. 16.52 M-F samt att morgonturen avgår kl. 06.55 M-F från Nalavi mot Fjugesta.

  Vår reseplanerare och app är uppdaterade med de nya tiderna och här hittar du både aktuella tidtabeller samt tidtabellerna för efter 14 augusti.

 • Skolskjuts i Lekebergs kommun inför hösten 2017

  Lekebergs kommun har via ett samarbete med Länstrafiken lämnat över ansvar för planering och viss administration av kommunens skolskjutsar till Länstrafiken som planerar utifrån kommunens skolskjutsreglemente. Mer kring ansvarsfördelningen mellan kommun och Länstrafiken finns att läsa här.

   

  Önskar du komma i kontakt med vår skolskjutsplanerare för Lekebergs kommun kan du ta kontakt med vår Kundservice. För att underlätta hanteringen av ditt ärende ber vi dig att uppge referensnummer vid kontakt med vår Kundservice och endast skicka in ett ärende per elev. Kontaktuppgifter till Kundservice hittar du via den här länken.

 • Bättre kollektivtrafik för dig som bor i Lekebergs kommun

  Från den 14 augusti sker en del förändringar i busstrafiken för boende i Lekebergs kommun. Här kan du läsa mer.

  Här finns kartor på linjesträckningarna. Här finns tidtabellerna.

 • Res till länets smultronställen med kollektivtrafiken i sommar

  Vill du få tips på fina badplatser, naturleder och utflyktsmål i Örebro län, och hur du kan resa dit med kollektivtrafiken? Nu har vi samlat ihop våra bästa smultronställen för att inspirera dig till att upptäcka länet, lämna bilen hemma och åka kollektivt i sommar. Bli inspirerad!

 • Sommarbiljetten 2017

  Med Sommarbiljetten reser du så mycket du vill med buss och tåg inom hela Örebro län mellan 12 juni - 21 augusti. Från den 1 juni finns Sommarbiljetten tillgänglig att köpa i Länstrafikens app. Sommarbiljetten kostar 680 kr för en Skolungdom (7-19 år) och 1365 kr för en Vuxen (20 år och uppåt). Läs mer om Sommarbiljetten i vårat Kundforum.

 • Behåll Skolkortet över sommaren

  Om du som elev går kvar i samma skola efter sommarlovet så ska du behålla ditt Skolkort. En biljett med giltighet för läsåret 17/18 kommer att laddas över elektroniskt till ditt Skolkort och du kan resa på kortet redan första skoldagen. Detta gäller för grund- och gymnasieskolor i länet. Går du i skola inom Örebro kommun får du ett nytt Skolkort inför läsåret.

  Ska du börja grundskolan, gymnasiet eller byta grundskola? Då kommer du att få ett nytt Skolkort vid skolstarten.

  Nytt inför läsåret 17/18 är att du som börjar på en gymnasieskola i Örebro län får ett färdbevis tillsammans med ditt antagningsbesked. Färdbeviset ska du skriva ut och visa upp för bussföraren eller tågpersonal till dess att du fått ditt Gymnasiekort. Du kan använda färdbeviset som längst till och med 31 augusti.

 • Autogiro inför sommaren

  Önskar du en Årsbiljett via autogiro med uppstart under sommaren? Tänk då på att vi måste ha in din ansökan senast den 15 juni för start 1 juli eller 1 augusti. Vill du ändra på din Årsbiljett eller säga upp den från 1 juli eller 1 augusti måste den informationen vara oss tillhanda senast 15 juni.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Personlig tidtabell

Företagskort