Höstens tidtabeller för Örebro och Karlskoga

Nu finns höstens tidtabeller publicerade för stadsbussarna i Örebro och Karlskoga.

Den 20 augusti börjar höstens tidtabell gälla för Örebro och Karlskoga. Redan idag hittar du dessa tidtabeller här på webben och i appen. Tidtabellerna för region- och expressbussar är redan publicerade sedan tidigare. Ett tips för regionbusstidtabellerna är att kontrollera om just din tur inte har någon sommaranmärkning som gör att den kör under sommaren och inte till hösten. 

 

Hitta din busstid

Det finns olika sätt att hitta avgångstider på för våra bussar. Du kan exempelvis söka fram din resa via startsidan här på webben och då antingen enskilda resor eller pdf-tidtabeller. Du kan göra samma sak i appen och vi har också tidtabeller uppsatta på vissa hållplatser. Var noga med att kontrollera datumet på tidtabellen så att det är rätt tidtabell du kollar på.

 

Vill du veta mer om de olika alternativen? Mer information om hur vi presenterar tidtabellerna hittar du via den här länken.

 

Förändringar vid tidtabellsskiftet

Vi genomför både större och mindre förändringar vid tidtabellsskiften. De större förändringar som genomförs har vi listat via den här länken. Det förekommer också något mindre justeringar utöver de som finns listade. Dessa framgår av tidtabellerna.