Äntligen Sommarlov

Aktuellt

 • Hållplats Munktellstaden indragen

  Hållplats Munktellstaden är tillfälligt indragen under perioden 26-28 maj på grund av vägarbete. Ersättningshållplats finns på Munktellsgatan.

 • Sommartidtabell Eskilstuna stadstrafik

  Nu finns Sommartidtabellerna för Esilstuna stadstrafik tillgängliga under fliken tidtabeller. Den största förändringen är att de tidiga morgonturerna på Linje 1 från Borsökna och från Torshälla även går under Sommartidtabellen.

 • Sommarlovskortet 2015

  Den 18 maj är det försäljningsstart av Sommarlovskortet 2015 för dig som är från 7 år - 19 år!

 • Bussdesign - dags att rösta

  Nu är det dags att rösta fram två vinnande bidrag i bussdesigntävlingen!

 • Invigning av pimpade busskurer

  Under förmiddagen invigdes de pimpade busskurerna som designats av studenter vid Mälardalens högskola 2015. De designade busskurerna är belägna i Torshälla på Eskilstunavägen och vid Volvo i Brunnsta. Årets tema är att det ska finnas en koppling till busstrafiken med ledorden, tryggt, enkelt, miljövänligt och hållbart.

 • Nya tidtabeller för Strängnäsområdet

  Från och med den 20 april kommer i stort sett samtliga linjer som går inom Strängnäs tätort att få nya tidtabeller. Detta med anledning av ombyggnationen av Strängnäs Resecentrum som pågår för fullt.

  Klicka på rubriken för mer info.

 • Nu har Chip´n Go lanserats på bussarna!

  Chip´n Go har nu lanserats på samtliga Länstrafikens bussar. Funktionen innebär att transaktionerna går fortare ombord på bussen när du betalar med ett bank- eller kreditkort. Kontrollen av pinkoden är borttagen vid betalning under 200 kronor.

  Klicka på rubriken för mer information.

 • APP ersätter SMS-biljett på bussen

  Från och med den 28 februari upphör innevarande avtal för SMS-biljetten. Då kan den som vill betala bussbiljetten med mobilen göra det genom Länstrafikens APP.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Mobil-banner

Kort-banner

E-shop-banner