Julstämning på Länstrafikens Kundcenter

Vi bjuder besökare och resenärer på julfika

Varje advent fram till jul bjuder vi alla besökare inne på Länstrafiken Kundcenter på julfika. Har du vägarna förbi Örebro resecentrum eller är där "I väntan på".. bussen eller tåget är du välkommen in i värmen hos oss där det bjuds på glögg, julmust, pepparkakor och skumtomtar.

Dessa datum och tider finns julfikat framdukat:

Datum Tid
3 december (1 advent) kl. 11.00 - 17.00
10 december (2 advent) kl. 11.00 - 17.00
17 december (3 advent) kl. 11.00 - 17.00
24 december (4 advent) kl. 11.00 - 14.00

Delta i vår julrimstävling inne på Kundcentret

Ett resekort är den perfekta julklappen, eller vad säger du? Passa på att delta i vår julrimstävling som hålls varje adventsdag för besökare inne på Länstrafikens Kundcenter. Vi söker efter ditt bästa julrim för ett Resekort. En ny vinnare utses efter varje advent (totalt 4 vinnare i december) och kommer du med det bästa julrimmet vinner du ett Resekort laddat med 300 kr i reskassa.

Vinnare i julrimstävlingen 2017!

Tävlingstillfälle Vinnare Julrim

1 Advent

Britt Allard

Klappen som kan laddas om och om igen, vill tomten ge till dig min vän

2 Advent

David Englund

Upptäck länet, land och tätort, med ett vackert LT reskort.

3 Advent
4 Advent

 

Tävlingsregler

  1. Vinsten är 300 kr reskassa på ett Resekort och kan inte bytas ut mot andra vinster/förmåner.
  2. Besökare och resenärer inne på Länstrafikens Kundcenter har möjlighet att delta i tävlingen under hela tiden som Kundservice har öppet under datumen 3/11, 10/12, 17/12 och 24/12 (trots att julfika endast serveras med start från kl 11).
  3. Bidrag som inkommer via sociala medier räknas inte, utan den som vill delta måste fysiskt vara på plats inne i Kundcentret för att lämna in sitt bidrag.
  4. Vinnaren väljs ut av sektion Marknad utifrån det specifika datumets mest fyndigaste/påhittigaste/roligaste/finaste julklappsrim för ett Resekort.
  5. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att Länstrafikens sparar hens kontaktuppgifter för att kunna kontakta vinnaren/skicka hem vinsten per post. Kontaktuppgifterna tas bort den 26 december.
  6. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att hens tävlingsbidrag kommer att publiceras i Länstrafikens digitala och sociala kanaler i marknadsföringssyfte.
  7. Vinnaren presenteras under måndagen efter tävlingsdagen.
  8. Vinsten skickas hem per post.

Publicerat den: 28 november 2017