forum.lanstrafiken.se

Aktuellt

 • Pratorer testas vid Örebro Resecentrum

  Nu finns två gula pratorer uppsatta vid in- och utgången till vårt Kundcenter på Örebro Resecentrum. Syftet med pratorerna är att underlätta informationen kring bussresan för våra synskadade resenärer. Med ett enkelt knapptryck läser pratorn upp de närmst kommande avgångstiderna, och vilket hållplatsläge bussarna avgår från. Vi välkomnar de resenärer som har någon form av synnedsättning att testa pratorfunktionen och återkomma med feedback till vår Kundservice.

 • Höjd ersättning vid försening

  Vår Resegaranti har bytt namn till Förseningsersättning. Vi har också höjt maxbeloppet för ersättning vid resa med taxi eller egen bil till 1110kr. Det gäller om du blivit försenad vid en bussresa. I övrigt är våra villkor vid Förseningsersättning oförändrade. Mer kring Förseningsersättningen finns att läsa på sidan för Förseningsersättning.

 • Förändringar på webben

  Vi har påbörjat ett arbete med att se över vår webbstruktur. Det gör vi för att förenkla strukturen och i slutänden göra det enklare för våra resenärer att hitta information. Hittar du inte information på samma ställe som tidigare? Använd gärna vår sökfunktion eller kolla runt bland de andra sidorna.

 • Lång handläggningstid hos Serviceresor

  Handläggningstiden för ärenden hos Färdtjänstutredarna är i vanliga fall 4-6 veckor. För tillfället har vi däremot en längre handläggningstid än vanligt, vilket innebär att beslut i olika utredningar dröjer. Vi arbetar aktivt med olika åtgärder för att korta ner handläggningstiden. 

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Personlig tidtabell

Biljetter

Webbshop

Företagskort