Aktuellt

 • Har du ansökt om chansen att få resa med oss gratis under 14 dagar?

  Beskedet om du har, eller inte har blivit utvald till att få prova på kollektivtrafiken gratis under 14 dagar skickas ut via e-post. Resekorten kommer att skickas ut vecka 8. Har du inte angett din e-postadress och inte fått ett provåkarkort senast 1 mars så har du tyvärr inte gått vidare i urvalsprocessen för denna prova på kampanj. Vi vill tacka dig för att du svarade och hoppas att du ändå väljer Länstrafiken för många av dina framtida resor.

 • Fakturering av gruppresor för skolverksamhet

  Vi kommer nu att skicka ut samlingsfakturor för gruppresor för skolverksamhet registrerade från 8 januari 2018. Detta gäller inte för Örebro kommun som hanteras enligt separat process.

 • Ny lanstrafiken.se inom kort

  Inom kort kommer vi att lansera en ny version av vår webbplats. Det blir nya funktioner och ett nytt utseende. Planen var att lansera den nya webben i slutet på januari, men den har försenats något.

 • Ny i stan? Upptäck kollektivtrafiken i Örebro län

  Har du flyttat in till Örebro län, eller flyttat mellan två kommuner inom länet? Som nyinflyttad i länet kommer du att få en inflyttningspresent hemskickad till dig med ett erbjudande om att få resa gratis med oss i hela länet i 14 dagar. Ett sätt för dig att upptäcka pendlingsmöjligheterna till jobb, studier och fritidsaktiviteter med Länstrafiken. Välkommen till Örebro län!

 • Prisjusteringar för enkelbiljetter från 8 januari 2018

  Den 8 januari genomför vi prisjusteringar för våra biljetter. Det sker mindre prishöjningar för enkelbiljetter som förköps i app, hos ett försäljningsombud eller med reskassa. En något större höjning genomförs för enkelbiljetter som köps ombord. Våra periodbiljetter berörs inte av prisjusteringen utan priserna fortsätter vara samma år 2018 som för 2017.

  Mer information hittar du och möjlighet att ställa frågor finns via vårt forum.

 • Inga priser i reseplaneraren

  Just nu visas inga priser i reseplaneraren. Kontakta vår Kundservice eller något av våra försäljningsombud om du önskar veta priset på din resa.

 • Vi lanserar en Turistbiljett den 8 januari

  Från den 8 januari kommer vi att lansera en ny biljett: Turistbiljetten! Med Turistbiljetten väljer du att resa obegränsat i 24 h eller 72 h antingen i någon av städerna Örebro, Karlskoga, Lindesberg eller i hela Örebro län. Turistbiljetten laddas på ett Resekort och gäller från första resetillfället.


  Biljetten är till för dig som vill resa lite oftare under en kort period. Nyfiken? Mer information om Turistbiljetten hittar du i vårt forum. Vi kommer att uppdatera webben med information kring biljetten närmre lansering. 

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Företagskort