julkalender

Aktuellt

 • Provisorisk skyltning på bussar 7-9 dec

  Mellan den 7-9 december kommer vi utföra en systemuppdatering för linje- och destinationsskyltarna på våra bussar. Det gäller framförallt de bussar som kör inom Örebro stad. Det innebär att bussarna i omgångar kommer att skylta manuellt i framrutan på bussen.

  Vi ber dig vara extra uppmärksam under den här tidsperioden så du inte riskerar att missa din buss och vid frågor kontakta gärna vår Kundservice.  

 • Förändring för Företagskorten från 11 dec

  Från den 11 december kommer vårt Företagskort att gälla på enbart Länstrafikens bussar. Det kommer inte längre fungera för tågresor med SJ eller Tåg i Bergslagen. Mer information kring Företagskortet finns här.

  Anledningen till ändringen är att SJ börjar köra som tågoperatör åt Tåg i Bergslagen vilket har inneburit ändringar i villkoren för affärsresor. För företagsresor med tåg hänvisas därför affärskunder till SJ:s motsvarande erbjudande.

 • Ny tidtabell från 11 december

  Från den 11 december har vi en ny tidtabell för både stads- och regionbussar. De nya tiderna är sökbara i vår reseplanerare samt i appen. 

  Önskar du beställa en personlig tidtabell kan du göra detta här.

 • Utökad geografisk giltighet för Länstrafikens periodbiljetter

  Från den 11 december kommer Länstrafikens periodbiljetter som har en giltighet på tåg att börja gälla över länsgräns hela sträckan till Ludvika i Dalarna och Skinnskatteberg i Västmanland. Det kommer också bli möjligt att använda våra periodbiljetter som delbetalning vid vidare enkelresor med tåg.

  Vill du veta mer? Läs mer om vad som gäller i vårt kundforum eller genom att läsa om våra biljetters giltighet.

 • Köpfunktion försvinner i appen för Windows Phone

  Från 1 december är det inte längre möjligt att köpa en Mobilbiljett i vår app om du har en Windows Phone. Det går sedan tidigare inte längre att ladda ner appen till en Windows Phone.

  För de som har appen i sin Windows Phone kommer det fortsättningsvis vara möjligt att använda den för att söka resor, men vi rekommenderar att andra alternativ för sökning väljs, exempelvis via webben. Anledningen till det är att vi inte kan garantera att sökningarna blir korrekta då appen i Windows Phone inte längre supportas.

  Vi ser framöver att allt fler kommer att använda vår app för att hantera sitt resande och vill därför satsa tid och utvecklingsarbete på de plattformar där det kommer flest till del: iOS och Android.

  Önskar du veta mer om vår app och vad den erbjuder? Det finns beskrivet här!

 • Vi bjuder resenärer på julfika varje advent

  Under advent bjuder vi resenärer och besökare på julfika inne på vårat Kundcenter mellan kl 12-16.  Länstrafikens Kundcenter är beläget vid Örebro Resecentrum. Välkommen in till värmen!

 • Önskar du resa med riksfärdtjänst i jul?

  Du som önskar resa med riksfärdtjänst mellan den 15-28 december ska ansöka om detta senast den 25 november. Fyll i och skriv ut ansökningsblanketten för riksfärdtjänst direkt på webben eller beställ hem blanketten genom att ringa vår Kundservice på tel. 0771- 55 30 00.

 • Planerar du att resa med färdtjänst i jul?

  För att bli garanterad en plats i våra färdtjänstfordon under julhelgen (24-26 december) rekommenderar vi att du beställer din resa före den 16 december kl 16.00. Kontakta vår Beställningscentral på tel: 0771-92 00 00.

Reseplaneraren

Reseplaneraren

För resor i mälardalen

Reseplaneraren

För resor i Sverige

Biljetter

Personlig tidtabell

Företagskort