Följ oss i sociala medier

Följ oss i Sociala medier

Vi finns tillgängliga på Facebook och Twitter helgfri måndag-fredag mellan kl. 8-16. Vår målsättning är att du ska ha svar inom en arbetsdag.

Syftet med vår facebooksida är att skapa en bra dialog och vi ser gärna att du kommer med frågor och synpunkter på hur vi kan bli bättre. För att få ett så givande utbyte som möjligt krävs en god, vänlig ton och ett vårdat språk. Inlägg samt kommentarer som kan uppfattas som kränkande eller hotfulla mot våra resenärer, vår personal eller verksamhet kommer att plockas bort utan förvarning. Detta gäller även inlägg med personlig information.Sök på Länstrafiken Örebro eller @LTOrebro så hittar du oss på Twitter! Där kan du förvänta dig nyheter och tips som rör vår busstrafik och verksamhet inom Örebro län. Du kan även ställa frågor och framföra synpunkter.

Målsättningen är att nå ut till våra resenärer med information och att besvara dina frågor. För att kunna göra detta på bästa möjliga sätt ber vi dig hålla en god, vänlig ton och ett vårdat språk. Inlägg samt kommentarer som kan uppfattas som kränkande eller hotfulla mot våra resenärer, vår personal eller verksamhet kommer att plockas bort utan förvarning. Detta gäller även inlägg med personlig information. 

Publicerat den: 6 oktober 2016